Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Kuří oko

jak na kuří oko, poradíte,

Odpovědi na otázku

Nejúčinnější metodou odstranění kuřích ok je opatrné odříznutí ostrým skalpelem, žiletkou nebo nožíkem. To dělá pedikérka.
prodávají náplasti po kterých se kuří oko krásně vyloupne
náplasti, kuří oko dobře odstraní pedikér
nechat vypálit :-)
Náplasti.
Na kuří oka jsou náplasti, ale když ho máte přímo na chodidle, špatně se s tím chodí...měla jsem ho jednou přímo na chodidle, při každém umytí nohou jsem řádně vysušila a zasypala zásypem. Asi se mu to nelíbilo a zaschlo samo, pak stačilo jen vyloupnout. Od té doby už nikdy...
náplast na kuří oka určite zaberu
Prodávají náplasti na kuří oka v lékárně.
na kří oko pomáhá obklad z banánové slupky,,denně měnit,,několik týdnů,,funguje to
potřete žlutou šťávou z vlaštovičníku :)
Nejlépe pedikérka.
Může se použít krém Ozalin, dostane se v lékárně. ( není drahý stojí asi 25.- ) Kůžička změkne, dá se to pak dobře obrousit nebo ořezat. Nožky jsou pak OK.
Naplasti na kuri oka jsou dostani v kazde lekarne a pokud by nepomohly tak navstevu lekare.
Určitě bych doporučila náplasti, které koupíte v lékárně. Když to nepomůže, tak za lékařem.
Já mám docela osvědčený tohle: Namočit plátek cibule na několik hodin do octa, večer ho přivázat na kuří oko a nechat do rána působit. Ráno si připravit horkou koupel nohou. Tento postup opakovat tak dlouho, až se jádro kuřího oka oddělí od ztvrdlé kůže. Nebo si na nohy dávám olivový olej smíchanej s cukrem krystal - udělám z toho takovou kašičku a napatlám si to na chodidla a masíruju. Fakt ty chodidla jsou pak krásně jemný a i to odstraňuje ztvrdlou kůži na patách.... Tak zkus obojí.... to s tím olejem je asi jednodušší, nemusíš potom dělat žádnou koupel, stačí když si je jen opláchneš.
Na kuří oka jsou náplastí s kyselinou salicylovou,taky je dobré je potírat česnekem nebo cibulí.
pres den je vhodna naplast, kterou zakoupite v lekarne a na noc udelat zabal z nakrajene cibule a bud obvazat nebo dat do ponozky.
Existují náplasti na kuří oka. Ty dokážou vyléčit kuří oko rychleji, protože je můžete nechat nalepené celý den.
Kuří oka se obvykle projeví jako následek nevhodné obuvi. Odstranění chirurgickou cestou je docela dobře možné, zato náplasti na kuří oka mohou u citlivých osob způsobit poškození kůže které si nezadá s poleptáním žíravinou.
Banánová slupka, dusík
Můžete si v lékarně koupit náplast napuštěná kyselinou salicylovou.
Tak nejlepší je podle mě jít si nechat kuří oko vyřezat.Je to jednoduchý zákrok a už se znovu kuří oko neobjeví.Další možnost na noc přikládat strouček česneku. A ještě funguje tekutý dusík, ale po něm se mi kuří oko objevilo do pár měsíců znova.