Poradna byla uzavřena. Není možné pokládat ani odpovídat na dotazy.


Diskoidní lupus erythematosus

autor: 01964 10.02.2010 10:39

Jak s lupusem do lázní? Může napsat lázně imunolog, u kterého se léčím?Děkuji

Odpovědi na otázku

  • Lenulajda 07.01.2011 22:40
    Sama s lupénkou zkušenosti nemám, ale vím co si sní umí poradit. Je třeba dát organismus dopořádku zevnitř. A to skvěle dokážou čistě bylinné produkty české výroby, které nemají žádné kontraindikace ani s léky .Mnoha lidem již pomohly.Chcete-li je poznat blíže ozvěte se nejlépe přes skype : lenkakolacna82. Nebo mailem jjaayy@seznam.cz. Velice ráda vás s nimi seznámím
  • sexi-girl269 31.12.2010 17:01
    Je to v pohode mužete
  • Lucie 30.12.2010 20:01
    Poraďte se se svým lékařem.
  • olkol13 27.12.2010 16:00
    do lázní lze, ale už se dneska doplácejí
  • novina 27.12.2010 13:56
    Imunolog napíše doporučení, Vy dáte k obvodnímu lékaři a ten vystaví papíry, jen nevím, zda si to budete muset hradit sama nebo ne...dneska do lázní si připravte asi 20tis.
  • komarkova.olga 27.12.2010 10:33
    myslím, že do lázní můžete
  • jajda69 23.12.2010 16:54
    zeptejte se lékaře, myslím že lze, ale budete si hradit
  • Atog 23.12.2010 11:51
    Ano může, ale spíš nenapíše.
  • opickajura 13.12.2010 21:40
    myslím že nenapíše,,kámoška je nedostala,jen mast a vyhýbat se slunci
  • kianid1357 07.12.2010 20:49
    Tak s tím nemám zkušenost,ale myslím,že by to imunolog napsat mohl.

Adresář

Diskutujte na téma Kožní onemocnění

Píšeme jinde
  • Vegetariánský tatarák krok za krokem

    Vegetariánský tatarák krok za krokem

    Tatarák na křupavé topince nebo čerstvé bagetce, kdo by odolal? Pokud hledáte variantu, která se chuťově podobá té masové, zkuste tento recept. Tatarák z avokáda je pikantní, chuťově výrazný a zachutná i těm, kteří nad vegetariánskými pokrmy ohrnují nos.

  • Recept na švestkové čatní krok za krokem

    Recept na švestkové čatní krok za krokem

    Čatní (chutney) je chuťově velmi výrazná omáčka pocházející z indické kuchyně, podává se k masu i zelenině. Základem je vždy ovoce a spousta koření. Tentokrát si ji připravíme ze švestek, jablek, pomerančové šťávy, skořice, chilli a zázvoru.



Zdravě.cz na Facebooku