Poradna - Kožní onemocnění

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Alergie na stříbro

Jak se jmenuje technika, kdy se stříbro potáhne bílým zlatem? A jaké máte zkušenosti s těmito šperky? Já jsem na samotné stříbro alergická, tak jsem zvědavá, jak to bude s tímhle.

Odpovědi na otázku

Tak to stribro radeji nenoste prece jen i když to prelakujete porad tam bude
moje matka to vždy přelakovala průhledným lakem na nehty. Má-ti li alegrgii na stříbro, zkuste zlato. Existuje i alergie na drahé kovy, to pak budete muset nosit bižuterii. Já mám alergii naopak na ni, takže mohu nosit jen čisté stříbro, zlato nebo chirurgickou ocel
je lepší mít šperky z bílého zlata
je opravdu lepší nenosit stříbro
Ja jsem alergicka na stribro, ale v usich mi vadilo i bile zlato. Byt vami, zkusim chirurgickou ocel, sperky z ni nejsou drahe a na prvni pohled je od stribra nebo bileho zlata k nerozeznani.
nevím jak se jmenuje technika, ale je dobrý to přelakovat lakem na nehty,,to funguje
Také mám na stříbro alergii. Proto raději šperky nenosím.
Mám s tím špatnou zkušenost, protože zčerná.
Bohužel špatnou, šperky zčernají, bílé zlato je lepší.
Místo stříbra na který jste alergická a nechcete žluté zlato, je lepší koupit si bílé zlato. Pozlacené stříbro černá.
asi toto zčerná, je lepší mít pravé zlato
Mám s tím špatné zkušenosti, koupila jsem jsem si ho a zčerná. Nejlepší je zlato.
Koupila bych si samotné bílé zlato nebo výrobky z chirurgické oceli.
Pozlacení? Kámoška hodinky z kovu, na který je alergická, potřela zespodu (v místě, kde se dotýkají kůže) bezbarvým lakem.
Černá a není to dobré.
No, prodavačka řekla, že jestli se to ošoupe, tak to pošle na reklamaci... Takže jsem v klidu.
Je to anioxidační povrchová úprava ,vhodná pro alergiky . Doporučila bych jiny šperky které jsou k dostaní a nedelaji vám problémy .
není to dobré, černá a otírá se.
VŽDY ZČERNÁ
tTaky jsem to měla, náušnice a byly hned odřené
je to anioxidační povrchová úprava ,vhodná pro alergiky
Léčba alergie na stříbro je velmi komplikovaná a poradit byste se měli se svou kožní lékařkou nebo na alergologii. Každopádně nic nezkazíte, pokud vyzkoušíte speciální přípravky pro osoby s přecitlivělou reakcí, což by v některých případech mohlo alergické projevy poměrně zredukovat.
Já znám jen pozlacené stříbro, které ale moc dlouho nevydrží a ošoupe se, pokud chceme mít věci opět "zlaté", musíme si je nechat opět pozlatit..
Anioxidační povrchová úprava rhodiováním je velice náročným procesem k dosažení té nejvyšší možné kvality. Úprava je vhodná i pro alergiky, protože neobsahuje nikl. I ušlechtilý kov, jakým je stříbro, totiž na vzduchu oxiduje, ztrácí svůj lesk a černá. Ztrácí tak svou odolnost a původní krásu, pro kterou jsme šperk zakoupili. Za pomoci technologie rhodiování lze tyto všechny nežádoucí vlivy eliminovat, takovéto šperky neztrácí svůj lesk, nežloutnou ani nečernají a jsou mnohem odolnější než klasické stříbro. Tato technologie je ve skutečnosti dražší než zlacení, protože Rhodium patři vůbec k jedněm z nejdražších kovů. Postup výrobního procesu je stejný jako při výrobě bílého zlata - kde se klasické zlato potahuje jemnou vrstvičkou rhodia. Proto jsou naše šperky od bílého zlata jak svými vlastnostmi tak vzhledem téměř k nerozeznání.