Poradna - Kožní onemocnění

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Bércový vřed

Nevíte co pomáhá na bercový vřed?

Odpovědi na otázku

Mohu vřele doporučit čistě přírodní bylinný gel české výroby. Nemálo lidem zachránil nohy. Navíc je to taková domácí lékárnička- dezinfikuje a zklidní podrážděnou pokožku (při svědění, po štípnutí hmyzu, po holení apod.) a výrazně v ní stimuluje revitalizační procesy (např. při odřeninách či popáleninách). Gel Vám uleví při unavených a namožených svalech, podpoří funkci kloubů. Urychlí vstřebávání modřin, osvědčuje se i při zhmožděninách, oparech, bolestech zubů (i u dětí). Napomůže k odstraňování bradavic, kuřích ok, mozolů, proleženin a jizev. Je ale též potřeba užívat bylinné produkty vnitřně a dát tak tělo dopořádku zevnitř. Bércový vřed je jen projevem toho, co je uvnitř těla špatné. Neváhejte mě kontaktovat mailem na jjaayy@seznam.cz . Na jakékoliv dotazy velice ráda odpovím a budu se vám věnovat.
Jit za lekaren ten predpise leky
dostane se na to koupit v lékárně náplast
Tradičním a dobře ověřeným způsobem normalizece toku krve v žilách je kompresivní terapie.
biolampa pravidelně,,mazat sádlem. nebo měsíčkovou mastí
Důležitá je i strava, vitamín A - mrkev, tmavozelená listová zelenina, rajčata, meruňky, broskve, tykve, melouny a mango. Zinek- luštěniny, zelí, chřest, kořenová zelenina Vitamín C - čersvé ovoce Brambory - zábaly z nastrouhaných syrových brambor přikládejte na poraněná místa - zabraňují otokům a zánětům
hemagel, nenamáhat.
Určitě mast z lékárný ale ted nevim jaka
Bylinková mast na bercové vředy taky pomáhá.
Výborné je také užívat odvar z listů černého rybízu,také na obklady
Berte rutin
naprostý klid, koupele v hypermanganu ale nejlépe je navštívit lékaře
Vím o tom,že je to nepříjemná a vleklá nemoc.Mimo mastiček,antibiotik je vhodná bioptronová lampa,taky aloe vera sprey.
Dobrý deň, na bercove vredy vyskúšajte "múdru hubu" - Pythium oliandrum. Hovorili o nej v TV aj písali v časopisoch. Keď som si ju objednávala v lekárni asi pred 2 rokmi, vyšla ma okolo 500,-Sk. Ja síce nemám vredy, ale vraj pomáha aj na rôzne kožné ochorenia. Je to biely prášok, ktorý sa rozrobí vo vode. Potom treba liečiť rôzne časti tela. Vraj pomáha aj pri zápachu a plesniach na nohách. Veľa šťastia.
Co nejvíc odlehčovat.
Bioptronová lampa by mohla pomoci na bércový vřed
Dobrý den, na bércový vřed pomáhá svícení biotronovou lampou, dá se chodit k lékaři, ale lépe je ji mít doma a nasvěcovat dle doporučení lékaře.
hypermangan, borová voda, jarisch, kafrová mast, borová vazelína
moc nohu nezatěžovat, naopak jí ulehčovat, masti vám doporučí lékař
Veškeré informace jak vyléčit bércové vředy a ostatní nehojící se rány naleznete na www.acatex .info, výrobky jsou plně hrazené vzp.
děkuji za radu já chodím ke kožnímu ten mi dá masti na vředy a mám klid
Při léčbě je důležité odlehčovat končetinu a snižovat tak tlak, který na ni působí. Dobře působí bandážování, přičemž obinadlo by se mělo motat od prsů přes patu až po koleno. Obvaz udržuje ránu vlhkou a zabraňuje předčasné tvorbě strupu. Doporučuji vyzkoušel léčbu aloe vera. Vřed čistěte Firstem, který by po nějaké době (někdy i několik týdnů) měl vřed zacelit, poté natírejte Aloe Gelly. Dobré je také současně pít Aloe vere gel, který se užívá dvakrát denně.
Na bércový vřed je nejlepší bioptronová lampa.Svítí se okolo bércového vředu a ten se zatáhne.
použijte hemagel
To nevím, také bych ráda věděla, vím jen to, že pokud se objeví, už se ho nezbavíte nikdy :-( A pokud proděláte tzv. růži na noze, tak na čas sám zmizí, po doléčení se ale opět objeví... moje zkušenost
To nevím, také bych ráda věděla, vím jen to, že pokud se objeví, už se ho nezbavíte nikdy :-( A pokud proděláte tzv. růži na noze, tak na čas sám zmizí, po doléčení se ale opět objeví... moje zkušenost